Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Skal ha pekt ut kameraten (36) som Tinas drapsmann

I dag skal den utpekte 36-åringen avhøres av politiet.

BYBRUA: Politiet har jobbet ut fra en teori om at Tina Jørgensen (20) ble drept i dette området under bybrua i Stavanger, før hun ble dumpet i en kum ved Bore kirke over tre mil unna. Det antatte åstedet ligger omkring 200 meter unna Tinas bosted på tidspunktet. Foto: JOHN T. PEDERSEN
BYBRUA: Politiet har jobbet ut fra en teori om at Tina Jørgensen (20) ble drept i dette området under bybrua i Stavanger, før hun ble dumpet i en kum ved Bore kirke over tre mil unna. Det antatte åstedet ligger omkring 200 meter unna Tinas bosted på tidspunktet. Foto: JOHN T. PEDERSEN Vis mer

STAVANGER / OSLO (Dagbladet): Kilder opplyser til Dagbladet at tredjemann i kameratgjengen som ble pågrepet og siktet i forrige uke, er blitt utpekt som Tina Jørgensens drapsmann. 20-åringen forsvant etter en bytur i Stavanger natt til 24. september 2000. Hun ble funnet drept ved Bore kirke på Jæren 26. oktober samme høst.

- Jeg har ingen kommentarer til Dagbladets opplysninger om min klient, sier advokat Thomas Randby ved Advokatkontoret Elden.

Randby reiste i går ettermiddag fra Oslo til Stavanger for å bistå klienten. 36-åringen fra Lyngdal skal i dag avhøres av drapsetterforskerne.

Da han ble framstilt for varetektsfengsling i forrige uke, nektet mannen straffskyld. I går kveld møtte Randby sin klient, og fikk snakket med 36-åringen som av en av de medsiktede er utpekt som drapsmannen.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?