Skal ha voldtatt 13-åring under kristentreff

En 25 år gammel mann er arrestert, siktet for å ha voldtatt en 13 år gammel jente i Sarons Dal. En annen mann skal ha prøvd å antaste en sju år gammel gutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samme dag som Dagbladet skriver at en sju år gammel gutt ble antastet i Sarons Dal, kommer neste melding om et mulig sex-overgrep. En 25 år gammel mann er pågrepet og siktet for seksuelt overgrep mot ei 13 år gammel jente.

Ifølge NRK har hun opplyst til politiet at hun ble voldtatt under er biltur i Kvinesdal. Både jenta og mannen er deltakere på sommerstevnet til Troens Bevis, der de jobber sammen i en kiosk.

Ifølge NTB ble mannen pågrepet mandag, men ville ikke forklare seg før i dag tidlig. Han skal framstilles for varetektsfengsling i morgen.

Politiet i Kvinesdal vil ikke kommentere saken overfor Dagbladet.no.

Den nye skandalen kommer kort tid etter at en sju år gammel gutt skal ha blitt antastet i et møtetelt. En mann i 50-årsalderen ba gutten beføle penisen hans.

- Pedofile følger nøye med og reiser bevisst til steder der det foregår familiearrangementer med unger til stede, sier spesialpsykolog John Sandstrøm til Dagbladet.