Skal hjelpe vanskeligstilte - gir rike milliardlån

Et Selvaag-eid selskap har forhandlet fram 50 års løpetid for sine lån i Husbanken - statens bank for sosial boligbygging.

RIKE LÅNTAKERE: Ole Gunnar Selvaag og sønnen Olav Hindahl Selvaag tilhører en av Norges rikeste familier, og er via Selvaag Gruppen blant Husbankens største låntakere. De er interessert i kunst, og er her fotografert i 2002 foran skulpturen «Øyne» ved Samtidsmuseet i Oslo. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet
RIKE LÅNTAKERE: Ole Gunnar Selvaag og sønnen Olav Hindahl Selvaag tilhører en av Norges rikeste familier, og er via Selvaag Gruppen blant Husbankens største låntakere. De er interessert i kunst, og er her fotografert i 2002 foran skulpturen «Øyne» ved Samtidsmuseet i Oslo. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer