Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Skal ikke slippe unna

Politiet skal knuse A- og B-gjengen med New York-metoder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Visepolitimester Roger Andresen ved Oslo politidistrikt skal ta gjengmedlemmene for den minste ting.

- Denne oppførselen er helt uakseptabel og vi kommer til å puste disse gjengmedlemmene i nakken. De skal ikke slippe unna med noen ting, sier Andresen. Han avviser at politiet ikke tar ansvar.

- Det er ikke politiets feil at disse folkene går i tottene på hverandre. Det er en meningsløshet. Det de krangler om er helt ubegripelig. Det handler om hvem som er sterkest. Hvem som viser mest styrke innad og utad. Det må bli slutt på å snakke om kulturforskjeller. Dette er voksne mennesker som må være ansvarlige for sine handlinger, sier Andresen.

Visepolitimesteren kan ikke garantere for at det ikke blir flere skyteepisoder.

- Når folk er gale nok til å skyte på hverandre i gata, så er det en vanskelig situasjon for ethvert politikammer. Jeg minner om at selv presidenter skytes.

- Jeg tror ikke noen i det norske samfunnet vil leve med politi på hvert gatehjørne. Jeg savner et engasjement fra de ulike innvandrerorganisasjonene om at slike skyteepisoder er helt uakseptable. Det er fare for at alle innvandrere blir oppfattet som kriminelle hvis de ikke tar avstand fra disse voldsepisodene, sier Andresen.