Skal snakke om heltinnene sine

Siv Jensen frir til kvinnene i sin landsmøtetale.

FRIR TIL KVINNENE: Siv Jensen skal i dag holde sin første tale som partileder, og ikke formann, på Fremskrittspartiets landsmøte i ettermiddag. Foto: NINA HANSEN
FRIR TIL KVINNENE: Siv Jensen skal i dag holde sin første tale som partileder, og ikke formann, på Fremskrittspartiets landsmøte i ettermiddag. Foto: NINA HANSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| GARDERMOEN: (Dagbladet.no) Fremskrittspartiets Siv Jensen går på talerstolen i dag klokka 16.00 for å holde sin første tale som «partileder» heller enn «partiformann».

Mot to stemmer, ble tittelen hennes endret som ett av de første punktene etter dagens landsmøteåpning.

Angriper ikkeMed sin tale, åpner hun et landsmøte hun har beskrevet som det aller, aller viktigste, og hun åpner landsmøtet med det Frp-kilder hevder vil være en selvsikker og uvanlig tale.

Både politisk og personlig, men ikke spesielt aggressiv.

I løpet av de femti minuttene hun står på podiet, blir fokuset ikke å angripe regjeringen og statsminister Jens Stoltenberg.

Istedet vil hun fortellinger fra egne og andres liv, og vise hvordan hun mener Fremskrittspartiets politikk vil gi dem bedre liv.

Ikke minst blir kvinnene viktig. Etter det Dagbladet.no erfarer, vil partilederen nå satse på å lokke kvinnene til et parti som tradisjonelt sett har hentet den største delen av stemmene sine hos mannlige velgere.

- Det blir en utradisjonell og mer personlig tale, sier en sentral Frp-kilde til Dagbladet. Enighet og harmoniI motsentning til tidligere landsmøter, er det i helga ikke ventet de store uenighetene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer