Skal spille mot Banderas

Dennis Storhøi (37) på vei til Hollywood - Det var nok mitt skandinaviske utseende som gjorde utslaget, sier skuespilleren Dennis Storhøi (37). Den norske skuespilleren er blitt tilbudt hovedrolle i en ny amerikansk storfilm - sammen med selveste Antonio Banderas.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dennis Storhøi sitter i disse dager å forhandler på kontrakten i filmen til regissøren John Mc Tiernan og forfatteren Michael Crichton. Dette er kjente amerikanske filmnavn som står bak filmer som "Jakten på rød oktober", "Die Hard"

og "Jurassic Park".

Filmen skal handle om grusomme vikinger og villmenn. Den har tittelen "Eaters Of The Dead" og historien er knyttet opp mot norrøn mytologi og grusomme menn som dreper og truer kvinner og barn.

Kutter hodet

- Jeg har lest manuset, og ut fra hva jeg ser skal jeg kutte hue av minst én mann. Jeg har et sverd som er så tungt at det nesten ikke kan løftes. Så jeg må nok få pumpet opp disse her med litt silikon, sier Dennis Storhøi og trykker med fingrene på overarmene.

Storhøi vet foreløpig nesten ingen ting om filmens omfang, produksjon eller hvor mange penger som skal brukes. Han vil heller ikke avsløre hva han er tilbudt i lønn.

- Jeg er forespeilet et honorar, men det må forhandles. Jeg er tross alt helt ny i denne sammenhengen, sier han. Kontrakten må være i boks i løpet av neste uke. Hvis alt er i orden da, starter prøvene en uke senere og i juni begynner innspillingen som skal skje i Canada.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer