Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skal spille mot Banderas

Dennis Storhøi (37) på vei til Hollywood - Det var nok mitt skandinaviske utseende som gjorde utslaget, sier skuespilleren Dennis Storhøi (37). Den norske skuespilleren er blitt tilbudt hovedrolle i en ny amerikansk storfilm - sammen med selveste Antonio Banderas.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dennis Storhøi sitter i disse dager å forhandler på kontrakten i filmen til regissøren John Mc Tiernan og forfatteren Michael Crichton. Dette er kjente amerikanske filmnavn som står bak filmer som "Jakten på rød oktober", "Die Hard"

og "Jurassic Park".

Filmen skal handle om grusomme vikinger og villmenn. Den har tittelen "Eaters Of The Dead" og historien er knyttet opp mot norrøn mytologi og grusomme menn som dreper og truer kvinner og barn.

Kutter hodet

- Jeg har lest manuset, og ut fra hva jeg ser skal jeg kutte hue av minst én mann. Jeg har et sverd som er så tungt at det nesten ikke kan løftes. Så jeg må nok få pumpet opp disse her med litt silikon, sier Dennis Storhøi og trykker med fingrene på overarmene.

Storhøi vet foreløpig nesten ingen ting om filmens omfang, produksjon eller hvor mange penger som skal brukes. Han vil heller ikke avsløre hva han er tilbudt i lønn.

- Jeg er forespeilet et honorar, men det må forhandles. Jeg er tross alt helt ny i denne sammenhengen, sier han. Kontrakten må være i boks i løpet av neste uke. Hvis alt er i orden da, starter prøvene en uke senere og i juni begynner innspillingen som skal skje i Canada.

Voldsmann

I løpet av fire måneder skal innspilling gjøres. På et ukjent sted i Canada er det bygget opp en landsby som er tidfestet til år 336. Til denne landsbyen kommer araberen "Ibn" (det er her selveste Antonio Banderas kommer inn i bildet). Storhøis rollefigur heter Herger og han er en drittøff faen med ironi som vil ha alt han har lyst på, beskriver vår nye kanskje-hollywoodstjerne.

I dag spiller Dennis Storhøi rollen som den rabiate voldsmannen og massemorderen Wayne i stykket "Popcorn" på Centralteatret i Oslo.

- Wayne og Herger er litt like på én måte, mener han.

Alt sammen, med prøvespilling til rollen i filmen og tur til Amerika for å hilse på regissøren har gått kjempefort. I løpet av noen korte dager har Storhøi rukket å kjøre privat jetfly, ri til hest på en ranch som har 10000 kyr og sittet i telefonmøte med tøffe amerikanske forhandlere.

- Og jeg som aldri noen sinne hadde vært i USA før engang, utbryter han.

- Jeg hadde faktisk tenkt å reise til USA denne sommeren. Men nå gjør det kanskje ikke noe at det sannsynligvis ikke blir noe ferie.

BLÅØYD: Dennis Storhøis rollefigur heter Herger og han er en drittøff faen med ironi som vil ha alt han har lyst på, beskriver vår nye kanskje-hollywoodstjerne.