- Skal vi gi harelabber til Afghanistan-soldatene?

Oslo-Ap Fredrik Mellem ber partitopper og regjeringsmedlemmer stoppe healing-hyllest.

DEBATTEN RULLER VIDERE: Mens stortingsrepresentanter fra Arbeiderpartiet og Sosialistisk Venstreparti forteller om sine opplevelser med alternativ medisin og hjelp, smeller det hardt fra grasrota i Oslo Arbeiderparti. Foto: Skjermdump
DEBATTEN RULLER VIDERE: Mens stortingsrepresentanter fra Arbeiderpartiet og Sosialistisk Venstreparti forteller om sine opplevelser med alternativ medisin og hjelp, smeller det hardt fra grasrota i Oslo Arbeiderparti. Foto: Skjermdump Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): De siste dagene har flere Arbeiderparti-topper kommet ut av «healing-skapet» og betrodd velgere og nasjonen sine private møter med de mer alternative helsetilbudene i Norge:

• Helseminister Bjarne Håkon Hanssen (Ap) ringte i 1997 Snåsamannen for å få hjelp mot sønnens kolikkplager.

• Fiskeri- og kystminister Helga Pedersen (Ap), sier hun blir provosert av forskerne som avviser Snåsamannens evner.

• Kåfjord-ordfører og sentralstyremedlem i Ap, Bjørn Inge Mo, forteller til Nordlys at han har evner som kan hjelpe folk med å bli kvitt smerter. Ordføreren mener dette er en naturlig del av primærhelsetjenesten.

• Før jul ble det avslørt at stortingsrepresentant og sentralstyremedlem i Arbeiderpartiet Saera Khan ringte «klarsynte» for store summer.

- Irrasjonelle tilbøyligheter- Har vi en «kokko-epidemi» under utvikling i Ap?, spør Fredrik Mellem, styremedlem i Oslo Arbeidersamfunn, på sin blogg Sosialdemokratiet.no.Mellem mener de siste dagenes debatt viser at «vi har tillitsvalgte med irrasjonelle tilbøyeligheter i Arbeiderpartiet».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer