Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Skal vi lage en kake for den gravide venninna vår?

«Noen menn vil synes at dette er litt for drøy kost».

TAR KAKA: - Sånne babyshowers, overraskelsesfester for gravide, blir ofte så fulle av søte, små babyting. Men jeg tenkte at det skal jo være litt humor og, sier Torny Hesle (27) om gaven hun tok med seg til sin gravide venninne. Foto: Privat
TAR KAKA: - Sånne babyshowers, overraskelsesfester for gravide, blir ofte så fulle av søte, små babyting. Men jeg tenkte at det skal jo være litt humor og, sier Torny Hesle (27) om gaven hun tok med seg til sin gravide venninne. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Skal vi lage en kake for den gravide venninna vår?

Det spørsmålet fikk 27 år gamle Torny Hesle for noen dager siden. Hun tok oppfordringen på strak arm, og lagde en marsipankake noe utenom det vanlige. Kakepynten er utformet som en fødsel idet babyhodet kommer tittende ut.

- «Åh, herlighet! Den er både grusom og bra på samme tid, utbrøt venninna, da hun så det ferdige resultatet», forteller Hesle til Dagbladet.

Hun forteller at den spesielle kaken har vakt mye oppsikt og latter, og at det var litt det hun ønsket å oppnå da hun begynte å bake på mandag.

- Sånne babyshowers, overraskelsesfester for gravide, blir ofte så fulle av søte, små babyting. Men jeg tenkte at det skal jo være litt humor og.

At resultatet ble såpass naturtro, ble hun litt overrasket over selv.

- Den ble bedre enn jeg hadde trodd. Det kan hende at noen menn vil synes at dette er litt for drøy kost, men jeg tror at de aller fleste vil synes at dette er gøy, som har fått mange likes og mye respons allerede i sosiale medier.

- Og falt kaken i smak?

- Den ble spist, men den var nok først og fremst en visuell opplevelse, mer enn en smaksopplevelse. Du kan sikkert gjette hvor jeg la ned tyngden i arbeidet, sier Torny Hesle til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!