Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skalpert og drept av berg-og-dalbanen

Han skulle bare olje skinnene da håret hans plutselig satt fast i vogna som raste forbi.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En av medeierne i fornøyelsesparken Paradise Amusements i Idaho, Doug McKay, var virkelig uheldig da han var på jobb lørdag. Han skulle vedlikeholde sporene på berg-og-dalbanen Super Loop 2 da håret hans ble fanget av et vogntog som var på full fart rundt banen.

Vogntoget var fullt av besøkende til parken. De fikk sjokk da McKay ble trukket opptil 10 meter opp i lufta da han skulle spraye olje på sporene. Han ble løftet opp i luften, før han falt med ryggen først mot et av gjerdene som omkranser banen og døde.

- Berg-og-dalbanen skalperte ham, sier Jan Smith ved det lokale politiet til nyhetsbyrået AP.

Hundrevis av mennesker ble vitne til den tragiske ulykken, og flere lag med krisepsykiatere ble tilkalt. Politiet vet ennå ikke hvordan den erfarne berg-og-dalbane-mekanikeren ble fanget av banen. Umiddelbart etter ulykken svirret det rykter om at noen i vogntoget hadde forsøkt å ta på McKay mens vognene suste forbi, men ryktene har ikke blitt bekreftet.