Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skambitt av schæfer

Faren kunne ikke gjøre annet enn å holde datteren (12) oppreist mens hunden bet overalt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 12 år gammel jente fra Tønsberg i Vestfold ble fredag angrepet og skambitt av en schæferhund. Hendelsen inntraff da jenta delte ut telefonkataloger på dugnad for idrettslaget, skriver Tønsbergs Blad.

Jenta var på vei inn til et hus i ved 17-tiden fredag da hun ble møtt av to rasende schæferhunder, skriver Tønsbergs Blad.

- Hun forsøkte å komme seg vekk, men den ene av hundene tok henne igjen og angrep henne, sier jentas far.

Faren sto utenfor hagegjerdet, og kunne ikke gjøre annet enn å holde jenta oppreist. Han var vitne til at hunden bet jenta flere ganger i håndleddet, overarmen, ryggen, hoften og låret.

Angrepene fortsatte til to mann fra et bilfirma tvers over gaten kom løpende til unnsetning, og fikk hunden unna. Jenta ble innlagt på sykehuset i Tønsberg, der hun fredag kveld fikk behandling for dype kjøttsår og deretter ble innlagt.

- En meget stygg sak, sier operasjonsleder Åge Haakonsen i Vestfold politidistrikt.

Haakonsen forteller at den samme hunden skal ha angrepet mennesker ved flere tidligere anledninger. Jentas far vil anmelde forholdet.

(NTB)