Skamløs rødhåret serietyv skaper hodebry i Tromsø. Dette er delikatessen han stikker av med

- Vi får nesten ta det som et kompliment.

TUNGETYV:  Torsketunge ser ut til å være favorittretten til en mystisk tyv i Tromsø. Her sammen med mølje, rogn og leverbiter ved restaurant  Bagatelle. Foto: Scanpix
TUNGETYV: Torsketunge ser ut til å være favorittretten til en mystisk tyv i Tromsø. Her sammen med mølje, rogn og leverbiter ved restaurant Bagatelle. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Restauranter landet rundt er ikke ukjent med at folk stikker fra regninga.

Likevel er det noe litt spesielt med tyven som den siste tiden har nasket til seg mat fra restauranten Emmas Drømmekjøkken i Tromsø.

Mannen, først omtalt av iTromsø og Nordlys, er nemlig noe ekstravagant i smaken, ifølge innehaver Anne Brit Andreassen.

- Han bestilte torsketunge begge gangene, så vi får jo ta det som et kompliment til retten, sier hun til iTromsø.

La ut signalement Tyven har blitt observert flere ganger inne på Emmas Drømmekjøkken og andre restauranter i Tromsø. Derfor gikk Andreassen ut med en advarsel og et signalement av mannen.

- Første gang han var innom var det kun jeg og en annen ansatt som så ham. Noen få dager etterpå hørte jeg at en mann hadde stukket fra regningen på Brasserie 69, med en beskrivelse som matchet han jeg hadde sett, sier Andreassen til iTromsø.

Ifølge Andreassen skal det dreie seg om en middelaldrende mann med rødt hår og tendenser til måne på toppen av hodet.

Også daglig leder Anders Blomquist ved restauranten Brasserie 69 har stiftet bekjentskap med den kulinarisk anlagte tyven. Der skal han ha brukt en røykepause som avledningsmanøver for å stikke fra regninga. Verken Andreassen eller Blomquist har imidlertid anmeldt forholdene, da de bare tror at saken vil bli henlagt. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer