Skammelig

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
  • Norges oljeeventyr har sine ofre. Allerede for over ett år siden dokumenterte Dagbladet at flere dykkere er blitt så skadet at de har måttet oppgi dykkerkarrieren og blitt arbeidsløse. Skadene skjedde for opptil 30 år siden, likevel har ikke den norske stat funnet det nødvendig å gi dem erstatning. I fjor lovet myndighetene at dykkerne skulle få 200000 kroner i erstatning. Mye er det ikke for et ødelagt liv, særlig ikke tatt i betraktning de bonusene ledelsen i Statoil bevilger seg selv. Likevel er det noe. Men ennå er ingen penger utbetalt. Kontorsjef Sven Lindstrøm i Rikstrygdeverket skylder i Dagbladet på at man ikke har et dataprogram for formålet.
  • Å kreve at han og de andre byråkratene som trenerer disse sakene, skulle skamme seg, er meningsløst. Hadde de hatt evnen til det, ville pengene vært utbetalt for lenge siden. Vi vil derfor oppfordre høyere instanser til å gripe inn, slik at dykkerne får penger øyeblikkelig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer