Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Skammer meg over å jobbe i Nav

Beth Maria Furrevik-Gomes er ansatt i Nav men har selv havnet i Nav-knipe.

I NAV-KNIPE: Beth Maria Furrevik-Gomes (49) jobber I Nav, men har selv havnet i Nav-knipe. - Jeg vil aldri leie ut til en Nav-bruker mer, og advarer andre mot å gjøre det samme, sier hun. Foto: JACQUES HVISTENDAHL
I NAV-KNIPE: Beth Maria Furrevik-Gomes (49) jobber I Nav, men har selv havnet i Nav-knipe. - Jeg vil aldri leie ut til en Nav-bruker mer, og advarer andre mot å gjøre det samme, sier hun. Foto: JACQUES HVISTENDAHL Vis mer

(Dagbladet): - Jeg er skuffet over hvordan jeg ble møtt av Nav. Beskjeden jeg har fått, er at dette er mitt ansvar, og at jeg må rydde opp selv, sier 49-åringen, som jobber som flyktningkonsulent i Nav.

I fjor annonserte hun leiligheten sin til leie hos Finn.no. Mannen som svarte på annonsen mottok arbeidsavklaringspenger hos Nav og var på jakt etter jobb, men trengte et sted å bo.

- Han skulle betale sin del av husleien -  og Nav resten. Saksbehandleren hans sendte meg en sms der det sto: «Jeg har mottatt garanti og jeg har opplyst til deg at leiekontrakten er godkjent».

- Jeg opplevde dermed at jeg fikk bekreftelse på betalingsgaranti. Men det saksbehandleren ikke fortalte meg, var at mannen allerede hadde fått avslag på søknaden sin om å få dekket penger til husleie, sier Furrevik-Gomes.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE GRATIS* Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?