Skamroste Kerry

Bill Clinton og Jimmy Carter åpnet landsmøtet i Boston.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bill Clinton og Jimmy Carter snakket begge varmt om demokratenes presidentkandidat John Kerry, under åpningen av partiets fire dager lange landsmøte i Boston mandag. Clinton lovet i sin tale å stille som fotsoldat i Kerrys kamp for å erobre Det hvite hus, og omtalte ikke uventet Kerry i særdeles varme ordelag.

- En god mann, en stor senator og en visjonær leder, lød Clintons karakteristikk av mannen som nå utfordrer president George W. Bush.

Selv om demokratene på forhånd hadde lovet et positivt landsmøte, med større fokus på Kerrys fortreffelighet enn kritikk av Bush, benyttet både tidligere president Jimmy Carter og tidligere visepresident Al Gore anledningen til å rette sviende kritikk mot presidenten.

- Jeg vil ærlig og oppriktig få spørre alle dem som i kveld sitter hjemme og ser på oss, og som for fire år siden støttet president Bush, om de virkelig føler at de får det de hadde ventet fra kandidaten de stemte på, sa Gore.

Carter gikk hardt ut mot Bushs troverdighet og viste til hvordan presidenten med sin krigføring i Irak har støtt bort tidligere allierte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer