Skamslo datter med metallstang

Fordi 17-åringen ikke lenger var jomfru.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Fredag ble en 49 år gammel iraker, bosatt i Vågsbygd, idømt fengsel i 120 dager i Kristiansand tingrett for mishandlingen av sin egen datter, skriver Fædrelandsvennen.

Voldshelvete

Datteren har levd i et langvarig voldshelvete, fordi hun har tilegnet seg et vestlig levesett.

Den nesten 18 år gamle jenta ble skamslått med ledninger og en metallstang fordi hun ikke lenger var jomfru.

Også i fjor ble faren dømt til 45 dagers fengsel. 49-åringen hadde slått datteren med et bordbein fordi hun kom seint hjem og fordi hun hadde kjæreste. Bare noen uker etter den første dommen, fortsatte voldsmisbruket av datteren.

På familietur til Syria og Irak i fjor sommer slo han datteren gjentatte ganger fordi hun innrømmet å ha hatt seksuell omgang med de to kjærestene hun hadde vært sammen med.

Mellom 19. og 21. august i fjor slo faren jenta gjentatte ganger med en ledning. 25. august slo han datteren med en 25 centimeter lang metallstang, slik at hun fikk kraftige hevelser og flere blåmerker, skriver Fædrelandsvennen. Retten karakteriserer volden som mishandling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer