Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skamslo datter med metallstang

Fordi 17-åringen ikke lenger var jomfru.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fredag ble en 49 år gammel iraker, bosatt i Vågsbygd, idømt fengsel i 120 dager i Kristiansand tingrett for mishandlingen av sin egen datter, skriver Fædrelandsvennen.

Voldshelvete

Datteren har levd i et langvarig voldshelvete, fordi hun har tilegnet seg et vestlig levesett.

Den nesten 18 år gamle jenta ble skamslått med ledninger og en metallstang fordi hun ikke lenger var jomfru.

Også i fjor ble faren dømt til 45 dagers fengsel. 49-åringen hadde slått datteren med et bordbein fordi hun kom seint hjem og fordi hun hadde kjæreste. Bare noen uker etter den første dommen, fortsatte voldsmisbruket av datteren.

På familietur til Syria og Irak i fjor sommer slo han datteren gjentatte ganger fordi hun innrømmet å ha hatt seksuell omgang med de to kjærestene hun hadde vært sammen med.

Mellom 19. og 21. august i fjor slo faren jenta gjentatte ganger med en ledning. 25. august slo han datteren med en 25 centimeter lang metallstang, slik at hun fikk kraftige hevelser og flere blåmerker, skriver Fædrelandsvennen. Retten karakteriserer volden som mishandling.

Grove trusler

Faren skal også ha truet med å kutte hodet av datteren. Begrunnelsen var at hun ikke var jomfru, at hun røykte og av og til drakk alkohol, og at han trodde hun hadde røykt hasj.

49-åringen forklarte i retten at han behandler datteren «mye snillere» enn mange andre fedre fra hans kultur ville gjort. Han sa han slår «av kjærlighet» fordi han vil at datteren skal slutte med sin vestlige livsstil.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!