Trymmen sin skål

Skandaleskål ble landeplage: - Angrer ingenting

Øyvind Klementsen (60) havnet på hele Norges lepper etter «Trymmen sin skål» på FNBs valgvake i Bergen. Nå snakker han ut.

«TRYMMEN SIN SKÅL»: Flere reagerte på Øyvind Klementsens (60) «Trymmen sin skål» på FNBs valgvake i Bergen. Nå har det blitt søt musikk. Video: Dagbladet og ABC Nyheter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Like etter at forhåndsstemmene var talt opp og de første prognosene begynte å komme inn i Bergen klokka 21.00 på valgkvelden 9. september, brøt det ut full jubel på Folkeaksjonen nei til mer bompengers valgvake.

Én mann laget mer leven enn de fleste, nemlig Øyvind Klementsen (60). Han dro i gang en svært høylytt skålesang for lokalpartiets leder Trym Aafløy.

«Dette skal være Trymmen sin skål» brølte han ut da han reiste seg opp foran i lokalet med omkring 30 pressefolk fra hele landet til stede.

- Helt utrolig

En time etterpå ble det et oppstyr uten like da Klementsen ble bedt om å forlate valgvaken. Han nektet, og serverte i stedet noen voldsomme verbale skyllebøtter til Aafløy og andre partikolleger. Til slutt ble han ført ut av lokalet av vektere.

Det har vært stille fra Klementsen siden den gang, men nå snakker han ut om hendelsen. Først og fremst på grunn av en remix som er laget av låta, som denne uka har gått sin seiersgang på YouTube.

Se hele «Trymmen sin skål» i videovinduet øverst!

«Trymmen sin skål»-remixen er fredag ettermiddag sett 25 000 ganger, og «vokalisten» selv er fra seg av begeistring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer