Hunter Biden:

Skandalesønnen snakker ut: - Dårlig dømmekraft

Joe Bidens sønn Hunter snakker ut etter at hans Ukraina-eventyr har blitt brukt som politisk krutt.

NEKTER Å BEKLAGE: Hunter Biden nekter å beklage at han tok styreverv i Ukraina, men beklager at han ikke forutså at Donald Trump ville bruke det mot tidligere visepresident Joe Biden, Hunter Bidens far. Foto: Reuters / NTB Scanpix
NEKTER Å BEKLAGE: Hunter Biden nekter å beklage at han tok styreverv i Ukraina, men beklager at han ikke forutså at Donald Trump ville bruke det mot tidligere visepresident Joe Biden, Hunter Bidens far. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Joe Bidens sønn Hunter beklager ikke at han tok et styreverv i Ukraina, men beklager at han ikke forutså at president Donald Trump ville bruke det mot hans far.

- I ettertid tenker jeg at det var dårlig dømmekraft. Men jeg vet at jeg ikke gjorde noe galt, sier han i et intervju med ABC News.

- Jeg ga noen svært uetiske personer mulighet til å opptre på ulovlige måter for å skade min far. Det var her jeg gjorde feil, sier Hunter Biden i intervjuet.

- Så det må jeg ta det fulle ansvaret for. Men gjorde jeg noe upassende? Nei, ikke på noen måte, understreker han.

Intervjuet er det første TV-intervjuet med tidligere visepresident Joe Bidens sønn siden det ble avslørt at president Donald Trump forsøkte å presse Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til å granske det han påsto var Joe Bidens korrupte handlinger i landet.

Bakgrunnen for skandalen, som nå har ført til at demokratene i Representantenes hus har innledet riksrettsgranskning av Trump, er at Hunter Biden lot seg velge inn i styret i gasselskapet Burisma, og at Joe Biden presset Ukraina til å kaste en korrupt riksadvokat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer