Skapte branninferno da hun skulle nå bensinpumpa først

- Jeg trykket inn gassen i stedet for bremsen, sier kvinnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En utålmodig sjåfør skapte i dag et branninferno på en bensinstasjon i Miami. Kvinnen, identifisert som Gloria Ramos, satt i jeepen sin og ventet på en ledig bensinpumpe, da hun ifølge vitner og ansatte på stasjonen så sitt snitt til å snike seg foran en svær Hummer.

Kvinnen kom seg saktens først fram, men på veien mistet hun kontrollen over bilen og krasjet inn i bensinpumpa, som umiddelbart tok fyr før den eksploderte.

På overvåkningsvideoen fra bensinstasjonen, som tok opp hele dramaet, kan man se to kvinner løpe vettskremte ut av jeepen, mens brannen i bensinpumpa velter ut svart røyk og sprer seg.

Flere av kundene på bensinstasjonen ser imidlertid ikke ut til å forstå alvoret før de blir advart.

Vitner til hendelsen og ansatte på bensinstasjonen sier til ABC at kvinnen i jeepen forårsaket det hele fordi hun var utålmodig og ville komme til bensinpumpa først. Selv avviser hun dette overfor Miami Fox og sier at det var den mannlige sjåføren i Hummeren som stresset henne.

- Han startet å tute på meg og jeg ble nervøs, sier hun om sjåføren av den gule Hummeren.

- I stedet for å bremse, tråkket jeg inn gassen. Da mistet jeg kontrollen, sier kvinnen som er identifsert som Gloria Ramos.

Ramos forteller også at det var svært dramatiske sekunder etter kollisjonen med bensinpumpa.

- Vi var livredde. Jeg forsøkte å komme ut av bilen, men døra ville ikke rikke seg. Jeg måtte sparke døra opp, for å komme meg ut, sier kvinnen.