Skar hakekors på ungjente

En 17 år gammel jente ble i kveld funnet delvis avkledd på en ballplass i Drammen med nazisymboler risset inn på kroppen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hun skulle ta bussen til byen for å treffe en venninne da hun ble tiltalt av en gutt i 20-års alderen. Han ba henne om hjelp til sin far som han hevdet lå skadet på en ball-plass 100 meter unna. Kvinnen fulgte ham og ble overfalt av en ventende gjeng med ytterligere 3-4 gutter. De rev av henne klærne og stakk henne med kniv i bryst- og mageregionen.

De hadde skåret inn et hakekors i kvinnens lår da de ble avbrutt av at venninnen hennes ringte på mobiltelefonen for å høre hvor hun ble av. Gjengen stakk da fra stedet og venninnen fikk tilkalt hjelp.

Da politiet kom til plassen hadde kvinnen gått inn i sjokk og var ute av stand til å gjøre rede for hva som hadde skjedd. Hun ble ført til Buskerud sykehus og politiet tok opp forklaring av venninnen.

Politiførstebetjent Embret Arntsen ved Drammen politikammer var i kveld usikker på når det vil la seg gjøre å snakke med 17-åringen. Bortsett fra én antas alle guttene å være av utenlandsk opprinnelse.