Grov dyremishandling:

Skar opp valpens munn som «Jokeren» i Batman

Valpen ble grovt mishandlet og dumpet i Seoul. – Den er heldig som er i live, sier lokal dyrevernsorganisasjon.

GROV MISHANDLING: Denne hunden ble funnet dumpet på en øde plass i Sør-Korea. Noen har skåret hundens munn opp på begge sider, slik at den ligner på Jokeren i Batman-filmene. Den var også hardt skadet på labbene og inni munnen. Foto: Viral Press
GROV MISHANDLING: Denne hunden ble funnet dumpet på en øde plass i Sør-Korea. Noen har skåret hundens munn opp på begge sider, slik at den ligner på Jokeren i Batman-filmene. Den var også hardt skadet på labbene og inni munnen. Foto: Viral Press Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En seks måneder gammel valp ble funnet døende på en søppelplass i Seoul i Sør-Korea. Munnen til hunden hadde da blitt skåret opp slik at den likner «Jokeren» i Batman-filmene.

Gjerningsmennene skal også ha mishandlet valpen med en flammekaster og brukket hundens ben før den ble forlatt, skriver Ekstrabladet. Den unge hunden slet derfor med å bevege seg.

– En kniv har mest sannsynlig forårsaket skadene på munnen, men det kan også skyldes en flammekaster. Vi vet ikke hva som kan få folk til å gjøre noe så motbydelig, sier en talsmann for dyrevernsorganisasjonen We Love Dogs.

STORE SKADER: Skadene hunden ble påført på munnen ligner på «Jokeren» i Batman-filmen «The Dark Knight». Foto: NTB Scanpix
STORE SKADER: Skadene hunden ble påført på munnen ligner på «Jokeren» i Batman-filmen «The Dark Knight». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Funnet av lokale

Livet til valpen ble reddet av lokale som tilfeldigvis fant hunden i storbyen. De la merke til at hunden hadde alvorlige skader både på utsida av kroppen og på innsida av munnen.

Den unge hunden tas nå vare på av dyrevernsorganisasjonen We Love Dogs. De har gitt hunden navnet Bobby.

Heldig som er i live

Bobby ble tatt med til veterinær, der hun ble operert flere ganger og behandlet med laserkirurgi. Allerede der logret Bobby med halen igjen, og viste tillit til veterinærene.

Det er frivillige fra dyrevernsorganisasjonen som har samlet inn penger til behandlingen. Nå vil de sørge for at Bobby får seg et trygt hjem.

– Selv om hun var sterk nok til å komme seg fra de mange skadene hun fikk, kommer hun til å trenge mye støtte for å bli sterk igjen. Valpen er veldig heldig som er i live, og vi vil sørge for at hun blir tatt vare på, sier talsmannen for We Love Dogs.

Hvem som har gjort den grove mishandlingen er fortsatt ukjent.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer