Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skåret ut av mammas mage

Mange hundre tok farvel med moren til lille Victoria Jo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I dag ble Bobbie Jo Stinnett begravet i Maryville i Missouri, USA. Mange hundre mennesker hadde møtt fram for å ta farvel med 23-åringen som ble drept torsdag i forrige uke.

- Jeg har kjent henne siden hun var et barn. Hun vokste opp til å bli en vakker svane, sier familiens venn, Carl Montgomery til Channel 6 News

Presten som forrettet under begravelsen, Harold Hamon, var det samme som smidde Bobbie Jo og Zeb Stinnett i Hymens lenker våren 2003.

Lisa M. Montgomery (36) har tilstått at hun kvalte Stinnett, skar opp magen hennes, fjernet ungen og kuttet navlestrengen. Hun prøvde å late som om ungen var hennes egen, men ble pågrepet av FBI etter at de hadde funnet elektroniske spor på Bobbie Jo Stinnetts datamaskin.

De første bildene av lille Victoria Jo ble sluppet i dag. Den nyfødte ungen har tilbrakt helga på et sykehus i Topeka, Kansas. Hun er utskrevet, og har bodd hos faren Zeb og en annen slektning siden mandag.

Faren har ikke orket å dra tilbake til huset der drapet skjedde.

- Jeg tror aldri han vil klare å gå inn i huset igjen, sier bestemoren hans, Jo Ann Stinnett, ifølge Daily Telegraph.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
KLARER SEG: Victoria Jo Stinnett.
DREPT: Bobbie Jo Stinnett (23)
TILSTO: Lisa M. Montgomery (36).
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media