Skattesøk i alle kanaler

Søk på mobilen hvis du ikke har tilgang til nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Skattelistene legges ut i dag, og Dagbladet.no lanserer derfor et omfattende skattesøk.Vi lanserer også skattesøket på mobilutgaven og på SMS.

På mobilutgaven vil du finne de fleste mulighetene som finnes på webutgaven. Du kan søke på navn og alder og sammenligne skattebetalerens inntekt, formue eller innbetalt skatt med snittet for kommunen, fylket eller andre skattebetalere som er født samme år.

Du kan også se hvordan skattebetaleren ligger an i forhold til et utvalg kjendiser, få informasjon om hva din skatt kan betale av offentlige goder og tjenester, og se en rekke skattelister over politikere, fotballspillere, kjendiser, kulturpersoner med mer.

Mobilutgaven kommer du til hvis du taster inn www.dagbladet.no i din telefons nettleser.

Du kan deretter bokmerke siden hvis du vil. Ønsker du Dagbladets mobilutgave som startside kan du sende tekstmeldingen MOBIL til 2400.

Skattesøket på mobilutgaven er gratis. Alt du betaler er vanlig datatrafikk til din mobiloperatør. Mange tror at dette er dyrt, men det er ikke så avskrekkende.

Hos eksempelvis Telenor koster en wapside ca 50 øre, og de har i tillegg et tak som gjør at du aldri betaler mer enn kr 10,- pr dag uansett hvor mye du søker. Hos enkelte andre operatører er det enda rimeligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer