Skattesøk i alle kanaler

Søk på mobilen hvis du ikke har tilgang til nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skattelistene legges ut i dag, og Dagbladet.no lanserer derfor et omfattende skattesøk.Vi lanserer også skattesøket på mobilutgaven og på SMS.

På mobilutgaven vil du finne de fleste mulighetene som finnes på webutgaven. Du kan søke på navn og alder og sammenligne skattebetalerens inntekt, formue eller innbetalt skatt med snittet for kommunen, fylket eller andre skattebetalere som er født samme år.

Du kan også se hvordan skattebetaleren ligger an i forhold til et utvalg kjendiser, få informasjon om hva din skatt kan betale av offentlige goder og tjenester, og se en rekke skattelister over politikere, fotballspillere, kjendiser, kulturpersoner med mer.

Mobilutgaven kommer du til hvis du taster inn www.dagbladet.no i din telefons nettleser.

Du kan deretter bokmerke siden hvis du vil. Ønsker du Dagbladets mobilutgave som startside kan du sende tekstmeldingen MOBIL til 2400.

Skattesøket på mobilutgaven er gratis. Alt du betaler er vanlig datatrafikk til din mobiloperatør. Mange tror at dette er dyrt, men det er ikke så avskrekkende.

Hos eksempelvis Telenor koster en wapside ca 50 øre, og de har i tillegg et tak som gjør at du aldri betaler mer enn kr 10,- pr dag uansett hvor mye du søker. Hos enkelte andre operatører er det enda rimeligere.

Du kan også søke på SMS. Da sender du meldingen SKATT navn til 2400. Hvis du får for mange treff kan du spisse søket ditt ved å sende SKATT navn, sted til 2400, SKATT navn, alder til 2400 eller SKATT navn, alder, sted til 2400.

Søk i skattelistene på Dagbladet.nos mobilutgave.
Søk i skattelistene på Dagbladet.nos mobilutgave. Vis mer

For eksempel vil \'SKATT Erik Hansen, 30, Oslo\' gi deg alle Erik Hansen som er 25-35 år og er bosatt i Oslo. Prisen er Kr 5,- per melding.

SMS søket lar deg gå videre til mobilutgaven hvis du ønsker mer informasjon om en enkelt skatteyter.

Søk i skattelistene på Dagbladet.nos mobilutgave.