Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skaugums nye husvert

Hågen Setran (36) fra Trondheim forlater Palmehaven i Trondheim. Han skal heretter varte opp kronprinsparet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som var ansvarlig for middagen i bryllupet til Märtha og Ari imponerte så mye at nå vil kronprinsparet ha ham.

-  Dette blir spennende, fastslår Hågen Setran, som ikke vil si stort mer enn nettopp det. Kronprinsparet kan nemlig forvente seg en svært diskré husvert på Skaugum.

Vil ikke snakke

Setran vil verken snakke om den nye jobben eller bli tatt bilde av.

-  Men jeg gleder meg til å starte i jobben, sier han hemmelighetsfullt. Setran vil i sin nye jobb blant annet få ansvaret for selskapene kronprinsparet arrangerer på Skaugum, og det blir ikke første gangen han skal servere kongelige. I dag jobber han nemlig som restaurantsjef ved gamle og ærverdige Palmehaven ved Britannia Hotel i Trondheim. Britannia sto for både tilberedning og servering under prinsessebryllupet i 2002, og Setran hadde selvfølgelig ansvaret for det hele. Og ifølge hans sjef har Setran hatt ansvaret for utallige serveringer av kongelige de siste åra.

-  Han er en veldig dyktig mann, og jeg er glad på hans vegne, sier administrerende direktør ved Britannia Hotel, Frode Hofstad, som tar det som en kompliment at de kongelige snapper en av hans ansatte.

-   Pliktoppfyllende

-  Vi får bare håpe at det ikke blir en tendens, sier Hofstad, som fastslår at kronprinsparets nye husvert både er pliktoppfyllende og korrekt, og helt riktig mann for oppgaven.

Hågen Setran er utdannet servitør og kokk, og han treårig utdannelse fra hotellhøyskolen. Ved Britannia har han gått gradene fra kokke- og servitørlærling til hovmester og restaurantsjef.

FÅR NY JOBB: - Jeg gleder meg til å starte i jobben, sier restaurantsjef Hågen Setran som siden 1997 har hatt Palmehaven i Trondheim som arbeidssted.<!--FOTO-->
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media