Skei Grande trosser kritikerne: Vil fortsette

Valgkomiteen i Venstre fikk søndag beskjed om at hele ledelsen i partiet ønsker å fortsette, til tross for kritikk og krav om fornyelse. Unge Venstre ber nå valgkomiteen «være tøffe».

VENSTRE: Venstres leder Trine Skei Grande nekter for at dette var hennes siste valg som partileder. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag ettermiddag ga Skei Grande direkte beskjed til valgkomiteens leder, Per A. Thorbjørnsen, om at hun ikke ønsker å gå av.

«Venstres leder Trine Skei Grande har tidligere meddelt at hun ønsker å fortsette som leder. Det har hun også meldt til valgkomiteens leder», heter det i en uttalelse fra sentralstyret søndag ettermiddag.

Dagbladet får også bekreftet at begge nestlederne, Terje Breivik og Ola Elvestuen, «stiller seg til disposisjon» for å fortsette i sine verv.

Det samme gjelder sentralstyremedlemmene Petter N. Toldnæs, Ida Johnsen, Guri Melby, Solveig Schytz og Sveinung Rotevatn.

Samme trio for lenge

Den siste tida har mange tatt til orde for fornyelse i Venstre-ledelsen. Unge Venstre og Venstrekvinnelaget er blant dem som ønsker nye fjes inn i Venstre-ledelsen etter et svakt kommunevalg.

Unge Venstre krever søndag kveld at valgkomiteen skal være tøffe framover.

- Nå blir det opp til valgkomiteen å gjøre jobben sin. Unge Venstre har vært tydelige på at det må gjøres endringer i ledelsen til Venstre, og vi har videre spilt inn våre forslag til ledertrio og øvrige tillitsvalgte, sier nestleder i Unge Venstre, Lars Øye Brandsås, til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer