Skeptisk til kongesponsing

Kronprinsparet med Microsoft-samarbeid på nettsider.

MICROSOFT-SAMARBEID: - Jeg finner det i hvert fall problematisk at kongehuset blir sponset og gjør seg avhengig av internasjonal storkapital, sier Grimstad til NRK. 
Foto:  Bjørn Sigurdsøn  / SCANPIX
MICROSOFT-SAMARBEID: - Jeg finner det i hvert fall problematisk at kongehuset blir sponset og gjør seg avhengig av internasjonal storkapital, sier Grimstad til NRK. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Carl-Erik Grimstad stilte i dag tidlig til debatt i NRKs Morgennytt, den tidligere sous-sjefen ved slottet kritiserer sponsing av kronprinsparet.

På sine nye nettsider for kronprinsparets humanitære fond kan man se at MSN og Windows Live er sponsorer, det liker ikke Grimstad.

— For det som er viktig å tenke på i denne sammenhengen er at dette er vår statsform og en statlig virksomhet. Og da er det problematisk med en sponset nettside, sier Grimstad til NRK.

— De kaller det selv et samarbeid, men det er sponsing, og jeg finner det i hvert fall problematisk at kongehuset blir sponset og gjør seg avhengig av internasjonal storkapital, sier Grimstad ifølge NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer