Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skien-kvinne (32) tilgir ektemannen som prøvde å partere henne

Forsøkte å skjære av henne beinet mens barna så på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvinnen var gravid, men mistet barnet som resultat av den svært grove volden hun ble utsatt for. Den 42 år gamle ektemannen stakk og skar henne med to kniver, og forsøkte å skjære av henne det venstre beinet. Han knuste deler av hodet hennes med en sparkesykkel, og skåldet hele overkroppen med kokende vann og olje, skriver Varden.

Flere av skadene ville vært dødelige dersom hun ikke hadde fått akutt legebehandling.

Tre av parets barn, på 5, 9 og 12 år, var til stede mens moren ble mishandlet.

- Hans hensikt var å påføre smerte og skade. Nå skjønner han ikke hvordan han kunne gjøre det han har gjort, sier forsvarer Anders Nyhaug. Han sier det betyr mye for hans klient at kona tilgir ham.

Paret er dypt religiøse, og kvinnen mener bare Gud kan dømme hennes voldelige mann, i avhør har hun sitert bibelvers om å vende det andre kinnet til.

Men til tross for religiøs tro og at kona mener han var syk, må mannen møte i retten og svare for en tiltale for grov legemsbeskadigelse med særlig farlig redskap under særdeles skjerpende omstendigheter.

(NTB)


503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media