Skilæreren som snakker urdu

Til høsten kommer den nye minoritetsportalen eminol.com.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Og her kan du bli med på blant annet rollespill, reportasjer og altså finne skilæreren som snakker urdu.

Det er redaktøren av utrop.no, Majoran Vivekananthan som arbeider med en skandinavisk portal for minoriteter og minoritetsjournalistikk.

Vurderer jobbsøketjeneste

Målet er å utvide til hele Europa på sikt. Foreløpig har prosjektet fått 150 000 fra Nordisk Ministerråd, og gruppen planlegger å søke midler fra blant annet EU.

- Gravejournalistikk og reportasjer fra minoritetsmiljøer står høyt på lista, men krever finansiering. Vi ønsker å være uavhengige, og derfor må vi også tenke kommersielt. Vi vil satse på annonsører som er ute etter spesifikke grupper, sier Vivekananthan til Dagbladet.no

Eminol.com vil tilby interaktive tjenester som «Global Island», et demokratisk rollespill for ungdom hvor man løser viktige dilemmaer ved diskusjon og samarbeid. Sms- og andre betal-tjenester er under utvikling.

-Vi har også diskutert en egen jobbsøkertjeneste, hvor vi intervjuer og kvalitetssikrer de arbeidssøkende for en mulig arbeidsgiver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer