Skilles ikke likevel?

Er Diana Ross og Arne Næss' ekteskap over? På CNN i formiddag forklarte Ross at hun må tilbake til London snart. - Jeg må det, mannen min jobber der, forklarte stjernen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I en time satt Diana Ross og forsvarte seg etter puppe-krangelen på Heathrow på direkten på CNN i formiddag. Hun avviste alle spekulasjoner om at reaksjonen hennes var stjernenykker. Hun var livredd forklarte hun Larry King.

- En av politifolkene tok på seg gummihansker. Herregud hva har du tenkt å gjøre med meg, utbrøt jeg livredd, sa Diana Ross på CNN i formiddag.

Mer oppsiktsvekkende var uttalelsene om hvorfor hun snart må tilbake til London og flyplassen hvor hun ble så dårlig behandlet.

- Jeg må tilbake neste måned. Min mann jobber der, forklarte hun.

Hvorfor må hun være ved Arne Næss' side i London hvis de skal skilles?

Hun karakteriserte episoden på Heathrow som det verste som har skjedd henne noensinne.

- Jeg har aldri blitt undersøkt slik på en flyplass før. Jeg hadde aldri vært på en politistasjon før. Det var ikke jeg men den kvinnelige sikkerhetsvakta som skulle vært der, tordnet divaen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer