Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skiløper savnet i Eggedal

- Det er dårlig vær i området, opplyser politiet.

LETEAKSJON:  Det letes for fullt med snøscootere i området hvor kvinnen la ut på skitur fredag ettermiddag. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no
LETEAKSJON: Det letes for fullt med snøscootere i området hvor kvinnen la ut på skitur fredag ettermiddag. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En skiløper er savnet i Eggedal i Buskerud. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 17.23.

- Det er en 43 år gammel kvinne som er meldt savnet ved Tempelseter i Eggedal. Hun skulle bare gå en rask skitur og dukket ikke opp som avtalt, sier operasjonsleder Thob Thorsrud ved Nordre Buskerud polidistrikt til Dagbladet.

Kvinnen var på tur alene og skulle ha vært tilbake i firetiden. Det ble i kveld iverksatt en leteaksjon etter kvinnene, men forholdene vanskeliggjør letingen.

- Det er mørkt og dårlig vær i området, sier Thorsrud.

Klokka 21.45 jobber politi og redningspersonell fortsatt på spreng i området.

- Vi søker for fullt med snøscootere. Sea King-helikopterne har dessverre blitt forhindret å gå inn i området på grunn av været. Men de ligger og venter. Vi har ikke gitt opp bruken av dem. De har et regelverk de er nødt til å forholde seg til når det gjelder værforhold, sier Thorsrud.

Fem hunder fra Norske redningshunder er også satt inn i søket etter den savnede kvinnen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media