Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skiløper savnet i Suldal i Rogaland

Kom ikke fram som avtalt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann i 50-årene er meldt savnet i Suldal nordøst i Rogaland. Mannen satte skjærtorsdag ut på en lengre skitur, og kom ikke fram som avtalt. Det er dårlig vær i området. 

- Vi fikk en bekymringsmelding klokken 21.20 og har sendt en patrulje for å se etter ham, men han er ikke funnet i de hyttene vi har undersøkt. Vi håper han har tatt seg inn i en hytte, sier operasjonsleder Harald Myklebust i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

Mannen skulle gå fra Bleskestadmoen mot Bråtveit, en skitur på om lag fire mil. Da han ikke kom fram som avtalt, ble han meldt savnet. Søket er i natt avsluttet på grunn av svært dårlig vær i området.

- Det er veldig dårlig vær, og det er risikabelt å ta seg inn i mørket. Dette er en mann som er veldig fjellvant og som er godt utstyrt, også til å ligge ute i dårlig vær, sier operasjonsleder Terje Tonning til Dagbladet.no.

Tonning forklarer at de i morgentimene vil igangsette nye søk.

- Vi skal sjekke flere hytter i den løypa som vedkommende skulle gå, sier Tonning.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media