Skilsmissemarerittet er over for norsk forretningsmann i Florida

Full seier i retten for Vidar Antonsen.

I SKILSMISSETRØBBEL: Den norske forretningsmannen Vidar Antonsen er havnet i en bitter skilsmissestrid i Florida i USA med sin sin tidligere kone fra Costa Rica. Han møtte i sommer Dagbladet hjemme i luksushuset han trodde han skulle bli nødt til å selge i byen DeLand. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet
I SKILSMISSETRØBBEL: Den norske forretningsmannen Vidar Antonsen er havnet i en bitter skilsmissestrid i Florida i USA med sin sin tidligere kone fra Costa Rica. Han møtte i sommer Dagbladet hjemme i luksushuset han trodde han skulle bli nødt til å selge i byen DeLand. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DELAND/NEW  YORK (Dagbladet): Dagbladet fortalte tidligere i sommer om hvordan gründeren Vidar Antonsen (45), som tjente millioner i Norge,  kjemper sin livs kamp mot ekskona (29) og en domstol i USA.

- Det er som å leve i et fengsel. Det er helt absurd. Jeg får ikke gjøre noe annet enn å gå i rettsmøtene. Jeg får ikke jobbe, jeg får ikke selge eiendommene mine her, og jeg får ikke reise, sa Antonsen da Dagbladet besøkte ham hjemme i luksushuset i Florida i juli.

Nå er det hele over.

Marerittet startet i januar i år da eksen (29) fra Costa Rica saksøkte ham. Men denne uka kom beslutningen fra retten i Volusia County i Florida.  I dokumentet, som Dagbladet har fått tilgang til, slås det fast at de opprinnelige ekteskapsavtalene, som ble inngått i Norge og USA, skal bli stående.

Beholder alt - For en lettelse å være ferdig med dette. Dommeren skjønte raskt at jeg hadde en veldig sterk sak. Vi hadde rundt 15 personer, hvorav to fra Norge, som sto klare til å vitne, men det ble ikke nødvendig, sier en svært fornøyd Antonsen til Dagbladet nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.