Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skilte slåss om bonuspoeng

Kona har stukket av med naboen - og bonuskortet! Hos Trumf får de daglig telefoner fra forsmådde partnere som vil sikre seg sine bonuspoeng etter samlivsbrudd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Et titall kunder ringer inn hver uke for å informere om samlivsbrudd. De er bitre, og de krever rettferdighet. Når samlivet er definitivt over, lar de slaget stå om de små tingene: fordelingen av oppsparte bonuspoeng.

- Først lo vi av dette, men vi har etter hvert skjønt at dette er noe folk er opptatt av og som de legger masse følelser i, sier Truls Fjeldstad hos Trumf.

Trumfkortet er et fordelskort der kundene sparer opp poeng gjennom shopping. Poengene kan benyttes til varekjøp og til opplevelser. 15 partnere er tilknyttet Trumf-ordningen, blant annet KIWI, Shell, Joker og TELE2. Poengene kan spares ved registrering på eget Trumfkort eller gjennom bankkortet.

- Riktignok framhever vi at Trumf-poengene er verdifulle, men stort sett handler det om fra 100 til 2000 kr i en familie, sier Fjeldstad.

- Vi hører jevnlig utsagn av typen «ikke nok med at jeg har blitt kastet på dør og at hun har stukket av med en nabo, men så skal hun for f... få bonus som jeg har spart på mitt bankkort!»

For en del av innringerne blir det en viktig prinsippsak. De føler at de har vært flinkest til å bruke kortet og synes det blir urettferdig å dele poengene likt.

Ifølge loven er det korrekte i slike tilfeller å dele poengene likt mellom partene. Dette er praksisen hos både Trumf og Domino.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media