Skitten bilvask

De ansatte manglet oppholdstillatelse. Toalettet var en utedo i vaskehallen. Denne uka blir bilpleiefirmaet på Oslos beste vestkant nedlagt.

OVERRASKENDE FUNN:  Politiførstebetjent Alf Fredriksen skjønte raskt etter ankomst at de ansatte i bilpleiefirmaet hadde noe de ønsket å skjule. Daglig leder av bilvaskfirmaet heter Tilak Tarajoli, han forteller at dårlig økonomi i bedriften er grunnen til at det står en utedo midt i vaskehallen. Foto: POLITIET.
OVERRASKENDE FUNN: Politiførstebetjent Alf Fredriksen skjønte raskt etter ankomst at de ansatte i bilpleiefirmaet hadde noe de ønsket å skjule. Daglig leder av bilvaskfirmaet heter Tilak Tarajoli, han forteller at dårlig økonomi i bedriften er grunnen til at det står en utedo midt i vaskehallen. Foto: POLITIET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet, i samarbeid med Skatt Øst, Nav og Arbeidstilsynet, fortsetter sin massive jakt på det politiet kaller «et moderne slaveri» i bilpleiebransjen.

MT. Everest Bilvask, som ligger i Industrigata 3 i Oslo, fikk i forrige uke et uforventet besøk av de offentlige etatene.

Politiførstebetjent Alf Fredriksen skjønte raskt etter ankomst at de ansatte i bilpleiefirmaet hadde noe de ønsket å skjule.

- Da var fire personer på jobb, flere forsøkte å løpe til skogs. Vi fikk arrestert alle, to av de ansatte var uten lovlig oppholdstillatelse i Norge og de er nå sendt ut av landet. I tillegg var det en person uten lovlig arbeidstillatelse, han ble bortvist fra stedet, sier Fredriksen til Dagbladet.

Utedo i vaskehallen Da politiet undersøkte stedet nærmere fant de flere oppsiktsvekkende funn, blant annet sto det et flyttbart toalett midt i vaskehallen og det var ingen adskilt garderobe.

- Det henger ikke på greip. De ansatte har krav på god hygiene, dusj og garderobe, slik var det ikke. Det virket som at de laget mat inne i vaskehallen, like ved siden av der de jobbet. MT. Everest er nå anmeldt av politiet, sier politibetjenten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer