Skjebnemøte i SAS i dag

Styret skal avgjøre om bakkeselskapene skal selges, men fagforeningen avviser streikeplaner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Er ditt fly i rute? Skjekk flyforsinkelser og innstillinger her:

(Dagbladet.no): - Vi er trygge på at ledelsen ikke kommer til å velge det dårligste alternativet, sier klubbleder i SAS Ground Services Asbjørn Wikestad forut for skjebnemøtet i SAS i dag.

Styret skal klokken 13 igjen diskutere om de tre bakkeselskapene SAS Ground Services (SGS), SAS Technical Services (STS) og av SAS Cargo skal selges ut eller ikke.

Spørsmålet var også oppe før jul, men da ble besluttet styre å utsette avgjørelsen.

Tror ikke på salg

- Ingen ting har skjedd siden før jul som gjør at et salg er mer aktuelt nå enn da. Jeg tror ikke styre kommer til å vedta salg, men en innstilling hvor det slås fast at SAS må bli bedre- mer punktlig og billigere. Dette er ting fagforeningen forsåvidt er enig i, sier Wikestad til Dagbladet.no.

- Stemmer dette med de signalene dere har fått fra ledelsen?

-Nei, ledelsen holder kortene like kort til brystet som en profesjonell pokerspiller. Så sånn sett er vi litt spente. De ansatte liker ikke tanken på at salg i det hele tatt diskuteres i styret, sier fagforeningslederen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer