Skjenkested og restaurant stengt på flekken

Graverende feil på 15 av 19 utesteder. Sjekk hva nattens kontrollører fant.

IKKE BERRE LÆKKERT:  Utelivsrazziaen i Østfold i natt ga nedslående resultater i sammenhengen mellom liv og lære. Illustrasjonsfoto: AP/SCANPIX.
IKKE BERRE LÆKKERT: Utelivsrazziaen i Østfold i natt ga nedslående resultater i sammenhengen mellom liv og lære. Illustrasjonsfoto: AP/SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Skjenkemyndighetene i Fredrikstad og Sarpsborg gikk på by'n lørdag kveld og i natt for å sjekke tilstanden på kjøkken og bak ølkraner i starten av julebordsesongen.

Resultatet var nedslående.

Et skjenkested i Fredrikstad ble stengt umiddelbart for graverende brudd på brannloven.Mattilsynet avdekket flere forhold. Noen av dem var så alvorlige at en restaurant og flere kjøkken i Fredrikstad ble besluttet stengt på flekken.

19 utesteder ble kontrollert i alt - 13 i Fredrikstad og seks i Sarpsborg.

15 av 19Ved 15 av de 19 stedene ble det avdekket kritikkverdige forhold, som skjenkestedkontrollen kommer til å følge opp, går det fram av en pressemelding fra Østfold politidistrikt i natt.

I Sarpsborg ble ingen steder stengt i natt, men brannvesenet avdekket alvorlige brudd på reglene om rømningsvei på to av de seks kontrollerte skjenkestedene.Og på tross av bare seks utesteder som ble gått etter i sømmene, har kontrollmyndighetene både dårlig renhold og vedlikehold,  avgiftunndragelse og brudd på utlendingsloven på notatblokka etter nattens kontroll.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer