Skjønner ikke et kvekk

Frank Bowyers kidnappede pynte-frosker sender ham postkort fra hele verden!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

64 år gamle Bowyer, som kommer fra Lymm, Cheshire i England tilbyr nå dusør til folk som kommer med opplysninger om hans kidnappede pynte-frosker. Siden han kjøpte de fem froskene i Blackpool for to år siden, har fire av dem forsvunnet - og kommet til rette - en rekke ganger.

Den femte ble sist observert i USA, og har vært savnet siden.

Reiseglade

Froskene har sendt ham kort fra populære feriemål, blant annet Menorca, Algarve-kysten, Boston, Florida og Irland. På det ene postkortet er det bilde av de fire froskene mens de sitter og slapper av på en balkong i Miami.

- Jeg trodde ikke mine egne øyne da jeg mottok det første kortet. Jeg hadde ikke en gang lagt merke til at de var borte, men trodde jo at jeg aldri kom til å se dem igjen, sier han til The Daily Post.

Overraskelsen var dermed stor da froskene plutselig var tilbake i hagen. Så ble de borte igjen, og han fikk et postkort fra Portugal:

«Hei Frank, beklager at vi måtte reise så raskt, men vi kunne ikke motstå tilbudet om å besøke vår kusine Filipo i Portugal. Ser deg snart, savner deg. Kjærlig hilsen froskene dine».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer