Skjønner ikke et kvekk

Frank Bowyers kidnappede pynte-frosker sender ham postkort fra hele verden!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

64 år gamle Bowyer, som kommer fra Lymm, Cheshire i England tilbyr nå dusør til folk som kommer med opplysninger om hans kidnappede pynte-frosker. Siden han kjøpte de fem froskene i Blackpool for to år siden, har fire av dem forsvunnet - og kommet til rette - en rekke ganger.

Den femte ble sist observert i USA, og har vært savnet siden.

Reiseglade

Froskene har sendt ham kort fra populære feriemål, blant annet Menorca, Algarve-kysten, Boston, Florida og Irland. På det ene postkortet er det bilde av de fire froskene mens de sitter og slapper av på en balkong i Miami.

- Jeg trodde ikke mine egne øyne da jeg mottok det første kortet. Jeg hadde ikke en gang lagt merke til at de var borte, men trodde jo at jeg aldri kom til å se dem igjen, sier han til The Daily Post.

Overraskelsen var dermed stor da froskene plutselig var tilbake i hagen. Så ble de borte igjen, og han fikk et postkort fra Portugal:

«Hei Frank, beklager at vi måtte reise så raskt, men vi kunne ikke motstå tilbudet om å besøke vår kusine Filipo i Portugal. Ser deg snart, savner deg. Kjærlig hilsen froskene dine».

Mistenker naboene

Det har vært forskjellige skrift på flere av postkortene, og Bowyer tror det kanskje er naboene som spøker med ham.

- Froskene forsvinner alltid mens jeg er på jobb. Jeg har tre hovedmistenkte, og før eller seinere skal jeg fakke dem.

En av Bowyers naboer, som vil være anonym, sier hele saken høres mistenkelig ut.

- Det er nesten som den franske filmen Amelie, der en hagenisse blir tatt med rundt jorda.

  • Her kan du se bilde av Frank og froskene hans, og bildet av de fire froskene i Florida. På side to i artikkelen finner du baksiden av postkortet han fikk fra Portugal.