Skjønnheten solgt en halv million over takst

Denne skjønnheten på Rodeløkka i Oslo ble solgt for en halv million over takst.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dagen etter siste visning - mandag denne uka - ble det lagt 5,25 millioner kroner på bordet for totalrenoveringsprosjektet på Rodeløkka. Mekler er imidlertid ikke overrasket.

-  Det var sju- åtte personer på visning i helga. Jeg er alltid godt fornøyd når et hus går over takst, sier advokat Alf Kåre Knudsen, som sto for salget.

-  Visste de hva de gjorde?

-  Ja da, de er profesjonelle aktører, som ønsker å sette de tre leilighetene i stand for videre salg. Huset kan se ille ut på utsida, men inni er det ikke så verst, mener han.

Knudsen hadde vært mer bekymret hvis en urutinert småbarnsfamilie hadde forelsket seg i «den pittoreske småhusbebyggelsen» og ville pusse opp for å bo der selv. For taksten beretter om et sorgens kapittel: Sopp, råteskader, angrep av borebille og blåbukk, saltutslag, sliten grunnmur, trekledning som må skiftes ut, tegn til setningsskader, og så videre. Drøye 17 000 kroner kvadratmeteren måtte kjøperne ut med.

-  Med oppussing ligger det et stort potensial for inntjening. En nyoppusset kåk i strøket går for 30 000 kroner kvadratmeteren, sier Knudsen.

INVESTERING: Profesjonelle aktører satser på dette huset. De tre leilighetene skal gjennomgå total rehabilitering og legges ut for videre salg.