Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skjøt datterens lærer

Geneve (NTB-DPA): Sveitsisk politi lette mandag etter en mann fra det tidligere Jugoslavia som skjøt og drepte læreren til sin 14 år gamle datter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

42-åringen dukket opp med pistol på skolen i landsbyen Engelwies nær byen St. Gallen. Han ba om å få treffe læreren, og skjøt deretter flere skudd mot ham. Den 36 år gamle læreren døde på stedet.

Drapet skjedde etter at det hadde oppstått gnisninger mellom den 36 år gamle læreren og faren, som har seks andre barn. Læreren hindret sin 14 år gamle elev i å ta sitt eget liv ved å hoppe fra en bro.

Faren hadde tidligere truet læreren og hans familie på livet slik at de var tvunget til å flytte til en hemmelig adresse.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling