Skjøt eks-kjæresten og fem andre

Skytetragedie ryster liten amerikansk by.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Er du i eller i nærheten av Crandon? Ta kontakt med Dagbladet på 2400 00 00, 2400@dagbladet.no eller send sms/mms til 2400.

(Dagbladet.no): - Vi skal stå sammen og være sterke. Vi er et sterkt samfunn, det har vi alltid vært. Dette er hjerteskjærende, men vi vil seire, sier borgermester Gary Bradley til AP. 

Privat fest

Seks amerikanske ungdommer ble søndag morgen skutt og drept i den nordlige byen Crandon i delstaten Wisconsin nær grensa til Canada. Drapene skjedde på en privat fest rundt klokken 03:00 lokal tid.

Skuddene falt i en enebolig og skal være resultat av et sjalusidrama, der gjerningsmannen politiet har pekt ut, Tyler Peterson (20), tidligere hadde et forhold til en av de drepte. Jenta gikk på videregående i området og hadde etter bruddet begynt å gå ut med en annen politimann, ifølge TMJ4.

Skutt av snikskytter  Peterson skal deretter ha rømt fra åstedet. Han var selv politimann og ble få timer etterpå drept av en snikskytter i politiet, ifølge CNN. Over 100 politifolk deltok i jakten på mannen.

Et vitne hørt skyting i et hus hvor det oppholdt seg rundt ti ungdommer. Det er usikkert hvor gamle ungdommene i huset var, men flere var gikk på videregående.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer