Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skjøt eksen og seg selv

Da Røros-kvinnen kom hjem til gården i formiddag, sto eks-kjæresten og ventet med haglegevær. Hun rakk å ringe sin nåværende kjæreste, før skuddene falt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den rystende tragedien skjedde på Røros like før klokka 12 i dag. Først avfyrte mannen (34) hagla mot eks-kjæresten (38), deretter seg selv.

- Vi anser saken som oppklart. Etterforskerne på stedet er i ferd med å pakke sammen, forteller politiinspektør Per Morten Schjetne ved Uttrøndelag politidistrikt.

Kastet seg i bilen

Klokka 11.45 fikk lensmannen på Røros den alarmerende meldinga. Kvinnens nåværende kjæreste hadde fått en fortvilt telefon fra henne - på gårdsplassen ventet 34-åringen da hun kom kjørende hjem. Etter å ha pratet med lensmannen, kastet kjæresten seg i bilen.

Like før klokka 12 var han framme og fant begge liggende døde på gårdsplassen. To gårdsarbeidere hadde hørt skuddene og kom løpende fra et fjøs i nærheten. Klokka 12 kom lensmannen og fant tre tomhylser fra geværet.

Øde gårdsområde

- De avdøde har vært kjærester, men forholdet tok slutt. Vi vet ikke hvorfor 34-åringen har gjort dette, sier Schjetne.

Politiet har avhørt personer i de avdødes nærmeste omgangskrets, og begynner å få et bilde av hva de har foretatt seg tidligere på dagen.

Tragedien skjedde rett nord for flystasjonen på Røros. Gårdsområdet ligger øde til med lite bebyggelse rundt.