USA

Skjøt ektemannen fire dager etter bryllupet

Ekteskapet holdt i akkurat fire dager.

KRASJET INN I HAGE: Ekteparet kjørte langs East Sherman Drive da drapet fant sted. Foto: Google Maps
KRASJET INN I HAGE: Ekteparet kjørte langs East Sherman Drive da drapet fant sted. Foto: Google Maps Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En kvinne (30) i Texas er tiltalt for å ha skutt ektemannen (31), bare fire dager etter at de lovet hverandre kjærlighet og evig troskap.

30-åringen ringte selv til politiet klokka ti på kvelden den 25. april og hevdet at mannen hennes hadde blitt skutt av en ukjent person mens de satt i bilen.

Da politiet ankom stedet hadde ekteparets bil krasjet inn i en hage. I førersetet satt ektemannen livløs.

Kona hevdet overfor politiet at en person hadde stoppet dem langs veien og skutt ektemannen gjennom vinduet på passasjersiden. Denne personen skal så ha kastet våpenet inn i bilen og deretter flyktet til fots.

Avslørt av overvåkingskameraer

I løpet av etterforskingen ble det fastslått at kvinnen kom med ulogisk og selvmotsigende forklaringer ved flere anledninger.

Politiet konkluderte med at den eneste personen som kunne ha skutt og drept mannen var kona selv.

Etterforskere fant kloremerker på kvinnens kropp, i tillegg til en hoven finger. Selv hevdet hun at skadene kom da hun kjempet for å få tak i skytevåpenet.

Overvåkingsvideoer fra åstedet viser at det aldri var noen mann i nærheten av ekteparets bil. Videomaterialet viser at bilen kjørte som normalt før den plutselig krasjet inn i hagen.

Tidligere dømt

Ifølge rettsprotokoller fra Denton County har kvinnen tidligere blitt dømt for grovt overgrep i 2017. I 2021 erkjente hun seg skyldig i å ha rapportert inn falske, seksuelle anklager mot en politimann.

Kvinnens svigerinne sier til dagsavisa Denton Record-Chronicle at broren var et offer for vold i hjemmet og at han ble misbrukt av den tiltalte kvinnen.

30-åringen ble framstilt for varetektsfengsling onsdag 25. mai. Kausjonen er satt til 500 000 amerikanske dollar, tilsvarende 4,7 millioner kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer