Skjøt familiemedlem i bolig på Hadeland: - Vådeskudd, sier politiet

- Familietragedie på Hadeland.

RYKKET UT: Politiets innsatsleder fotografert i området der det ble avfyrt et vådeskudd på Gran. Foto: Eivind Marcelino
RYKKET UT: Politiets innsatsleder fotografert i området der det ble avfyrt et vådeskudd på Gran. Foto: Eivind Marcelino Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GRAN/OSLO (Dagbladet): En person døde av et vådeskudd som ble avfyrt i en bolig i Gran i Oppland lørdag, melder Innlandet politidistrikt.

Politiadvokat Trine Hanssen opplyser i en pressemelding ved 2340-tida at politiet, omkring klokka 1950, fikk melding om et vådeskudd i en privatbolig på Gran på Hadeland med dødelig utfall.

- Politiet kan videre bekrefte at en person har skutt en annen og at disse personene er i familie. Politiet anser dette som en familietragedie, men etterforsker saken rutinemessig, skriver Hanssen.

- Etterforskingen vil fortsette utover kvelden og natta med blant annet avhør og krimteknikere på stedet. På nåværende tidspunkt vil vi derfor ikke kunne si noe nærmere om omstendighetene rundt dødsfallet, men kommer tilbake med mer informasjon på et senere tidspunkt.

Politiet vil verken oppgi kjønn eller alder på avdøde. Hanssen sier politiet foreløpig ikke vil gå ut med flere opplysninger om saken, og råder til varsomhet i omtalen av saken da alle pårørende ikke er varslet.

-? Vi har krimteknikere på stedet og vil foreta vitneavhør, sier Hanssen til NRK.

Ved 2330-tiden var det satt opp sperringer rundt huset, og politiet holdt da på med sporsikring og teknisk etterforskning inne i boligen.

Dagbladet har vært i kontakt med Innlandet politidistrikt i kveld. De ønsket ikke å svare på hvor mange som var til stede eller andre spørsmål rundt hendelsen.

Ifølge avisa Hadeland rykket både ambulanse, helikopter og flere politipatruljer ut til stedet i 20-tida i kveld. Åstedet ligger i Søndre Ål i Gran kommune.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer