Skjøt fire i kjærlighetssorg

Mannen gikk inn i den lokale kirken, bekjente sin kjærlighet til en 18 år gammel jente, og skjøt henne og tre andre medlemmer av menigheten. Deretter skjøt og drepte han seg selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre av ofrene ble fraktet til sykehus i Houston-området i Texas i går kveld. Den fjerde ble igjen på åstedet, Iglesia Cristiana Espoa Del Cordero Pentecostal i Pasadena utenfor Houston, for å avgi sin forklaring for politiet.

Den forelskede våpendesperadoen er ennå ikke identifisert.

- Den mistenkte var tilsynelatende forelsket i en 18-åring som så på ham som en bror, sier politiets talsmann J. Mike Baird ifølge CNN.

Mannen skal først ha kommet til kirken og snakket med jenta. Han skal da ha advart henne om at noe kom til å skje. Da han senere kom tilbake, hadde han med seg et våpen.

Skjøt seg selv

Først skjøt han den 18 år gamle jenta. Så skjøt han moren hennes, kirkens pastor og en 32 år gammel mann mens minst 20 medlemmer av menigheten så på.

Deretter gikk han utenfor kirken og skjøt seg selv.

Foreløpig er våpendesperadoen den eneste som måtte bøte med livet i episoden. Jentas 38 år gamle mor fikk alvorlige skuddskader i mageregionen og er avhengig av pustemaskin. Pastoren på 49 fikk et skuddsår i brystet, mens jenta selv tok et skudd i nakken.