Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skjøt inn boligdør i Skien

Væpnet politijakt etter gjerningsmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Skien har satt i gang en væpnet aksjon etter at en mann avfyrte et skudd mot en leilighet onsdag kveld.

- En hagleladning ble avfyrt inn i døra på huset. Politi og ambulanse rykket ut til stedet, sier operasjonsleder Terje Edvardsen ved politiets operasjonssentral til Ta.no.

I huset oppholdt det seg to menn. En av de to fikk lettere skader. Han befant seg i nærheten av døra da skuddet ble avfyrt, og politiet tror han ble truffet av splinter fra døra.

Politiet bekrefter overfor avisa at gjerningsmannen og personen som ble skutt kjenner hverandre og har hatt en konflikt.

Politiet fikk melding om hendelsen i boligen som ligger i Gulset-området klokken 1910 i kveld. Klokken 02.17 er gjerningsmannen fortsatt ikke pågrepet, og letingen fortsetter blant annet med hundepatruljer.

- Anser dere gjerningsmannen som farlig for publikum?

- Han har våpen. Men jeg tror ikke at han vil angripe publikum uten noen foranledning, sier operasjonsleder Elise Gotliebsen til Dagbladet.no i natt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!