Foto: Helge Fredheim
Foto: Helge FredheimVis mer

Skjøt lege inne på sykehus

Var misfornøyd med behandlingen mora fikk, legen livstruende skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||BALTIMORE / OSLO (Dagbladet): En mann var misfornøyd med behandlingen mora fikk på John Hopkins-sykehuset i Baltimore, dermed skjøt han en lege inne på sykehuset.

- Han var opprørt over den medisinske behandlingen mora fikk, han truet med å hoppe ut av et vindu før han skjøt, sier en sykepleier og vitne til hendelsen, til Baltimore Sun.

Legen er livstruende skadd.

Mannen forskanset seg med mora inne på et rom i 8. etasje. Store politistyrker forberedte en aksjon for å fange ham, men i kveld melder Fox at mannen ble skutt og drept.

- Fikk epost - Jeg var i etasjen over der hvor han har forskanset seg, sier en mannlig turnuslege til Dagbladet på stedet.

Han ønsker ikke å stå frem med navn, på grunn av interne informasjonsregler på Johns Hopkins Hospital.
- Jeg hørte ingen skudd, men fikk vite om hva som hadde skjedd via en kollega. Han hadde fått meldingen på epost. Så ble vi evakuert. Vi gikk over til en annen bygning. Der måtte vi vente en stund, for vi kunne ikke komme ut. Etter en stund åpnet de opp, og nå har vi stått her i om lag 15 minutter, forteller han ivrig, før en kollega kommer bort og gjør han oppmerksom på at han ikke har lov til å snakke med pressen.
- Folk var rolige En kvinnelig lege Dagbladet var på vei til heisen da hun fikk vite om hva som var i ferd med å skje.

- Vi kunne ikke gå tilbake. I stedet ble vi evakuert. Heisen virket ikke.

- Hvordan reagerte folk?

- Alle var veldig rolige, men reagerte fort, sier hun.
Dagbladet.no kommer med mer