Skjøt med avsagd hagle i skifteretten, én person er død

Ytterligere én livstruende skadd i København.

DREPT: Politiet er tilstede - og tungt bevæpnet etter at to personer ble skutt i Hestemøllestræde ved Rådhusplassen i København tirsdag formiddag. 
Foto: Simon Skipper / Scanpix Danmark / NTB scanpix
DREPT: Politiet er tilstede - og tungt bevæpnet etter at to personer ble skutt i Hestemøllestræde ved Rådhusplassen i København tirsdag formiddag. Foto: Simon Skipper / Scanpix Danmark / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Er du i området? Har du tips eller bilder? Kontakt oss på 24 00 00 00, send MMS/SMS til 2400 eller på 2400@dagbladet.no.

(Dagbladet): To menn ble tirsdag morgen skutt med et avsagd hagle i eller nær skifteretten i Hestemøllestræde i København.- To personer ble truffet. Tilstanden deres er foreløpig ukjent, sa Kristian Aaskov, vaktsjef ved København-politiet tidligere i dag.

Politiet i København melder i 11-20-tida at den ene personen ble drept i skuddramaet. Den andre personen er livstruende skadd. Ifølge vitner Jyllandsposten har snakket med ble det løsnet seks-syv skudd fra rettens lokaler.

De to personene er ha blitt skutt inne i Københavns Byrets lokaler i Hestemøllestræde, ifølge den danske avisa Ekstrabladet.

Ekstrabladets reporter på stedet forteller hvordan politiet kort tid etter skuddramaet siktet mot en eldre mann som ble arrestert på Rådhusplassen i København.

- Politimannen sa: Slipp posen ellers skyter jeg.

Politiet har pågrepet en antatt gjerningsmann.

Årsaken til skyteepisoden skal være strid i et familieoppgjør ifølge Søren Axelsen som er skifterettens formann, skriver Berlingske.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer