- Skjøt moren 20 ganger

Men moren sa hun hadde blitt overfalt av en ukjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 49 år gammel mann er siktet for å ha slått sin 71 år gamle mor i hjel. Mishandlingen skjedde i november i fjor, men moren hevdet den gang at hun hadde blitt overfalt av en ukjent utenfor sin bolig i Arendal. Mannen skal også ha skutt moren sin i beinet 20 ganger med et luftgevær, skriver Agderposten.

- Skjøt henne 20 ganger

-Vi har, på bakgrunn av funn på stedet der kvinnen ble funnet død, utvidet siktelsen mot sønnen. Han er siktet for å ha skutt henne 20 ganger i benet i november i fjor. Vi mener å kunne bevise at han utførte handlingen, og at det skjedde på hans bopel. Saken har tidligere vært henlagt med ukjent gjerningsmann, forteller etterforskningsleder Jan Atle Hansen til avisen.

Brøt sperringer

Politiet skal ha funnet teknisk bevis for skuddepisoden etter at de undersøkte sønnens hjem, hvor kvinnen ble funnet død i mars. Det var tegn på stedet som tydet på at moren hadde blitt utsatt for vold, og en foreløpig obduskjonsrapport viser at kvinnen ble ble påført vold mot hodet.. Mannen er også siktet for å ha forsøkt og ødelegge bevis etter at han gikk inn i boligen på tross av at politiet hadde satt opp sperringer.

-Det var dette forholdet som gjorde at vi pågrep siktede. Så ble siktelsen utferdiget til å gjelde legemsbeskadigelse med døden til følge. Nå når vi utvidet siktelsen igjen, ble også bruddet på sperringen tatt med. Vi mener siktede gjorde det for å forspille bevis, sier Hansen.

Sønnen nekter all skyld i saken skriver Agderposten.