Skjøt mot bil - 3 skadd

Tre personer ble skadd etter en trafikkulykke ved Svartskogsletta på E18 i Oppegård sør for Oslo. Det ble løsnet skudd fra én bil mot en annen, og de tre ble skadd da en av bilene kjørte av veien.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

To av de tre, en 24 år gammel kvinne og en 19 år gammel mann, har begge fått lette sårskader i hodet, mens en 24 år gammel mann har fått skader i buk og bryst. Omfanget av skadene er foreløpig uvisst, opplyser Ullevål sykehus. Det var en rød Toyota og en blå BMW - begge stasjonsvogner som presset bilen med de skadde i - en Mercedes - ut av veien slik at den havnet på taket. Bilene skal ha hatt en hastighet på opptil 200 kilometer i timen. De to bilene kjørte nordover mot Oslo like etter hendelsen som fant sted i formiddag like før klokken 12. Politiet i Ski har bedt om assistanse fra Kriminalpolitisentralen i Oslo (Kripos)i saken. Førstebetjent Bjørn Erik Flekke ved Ski politidistrikt vil ikke spekulere i årsaken til hendelsen. Politiet avhører nå vitner i saken. En flere kilometer lang veistrekning er avsperret.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer