Skjøt mot bolighus på Nærøy

24-åring ringte og sa han ble skutt på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Væpnet politi rykket ut da et bolighus i Nærøy kommune i Nord-Trøndelag ble beskutt natt til lørdag.

En 24 år gammel mann var til stede i huset, men han ble ikke truffet av skuddene. Gjerningsmannen eller gjerningsmennene skal ha kommet seg fra stedet uten å bli sett.

- Motivet for skytingen er foreløpig ukjent for oss. 24-åringen som var i huset, skal lørdag morgen avgi forklaring, og vi håper det kan fremkomme flere opplysninger om det som har skjedd, sier lensmann Geir Emil Ottesen i Nærøy til NTB.

Skyteepisoden skjedde like etter klokken 2. Ifølge lensmannen ble det avfyrt mer enn ett skudd, men politiet vet foreløpig ikke hva slags våpen som ble brukt.

- Teknikere vil gjøre undersøkelser på stedet utover dagen lørdag, sier Ottesen.

Politiet satte i gang en omfattende aksjon for å finne gjerningsmennene. Væpnede politipatruljer gjennomsøkte et større område.

- Vi har sperret veier og kontrollert kjøretøy, men har ikke spor etter dem. Vi håper at naboer eller andre eventuelle vitner kan ha sett noe, sier Ottesen.

24-åringen ringte selv politiet for å varsle om at boligen var beskutt. Ifølge politiet er det for tidlig å si om skuddene var ment å ramme ham, eller om de var ment for å skremme, skriver Trønder-Avisa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer