Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Skjøt mot bolighus på Nærøy

24-åring ringte og sa han ble skutt på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Væpnet politi rykket ut da et bolighus i Nærøy kommune i Nord-Trøndelag ble beskutt natt til lørdag.

En 24 år gammel mann var til stede i huset, men han ble ikke truffet av skuddene. Gjerningsmannen eller gjerningsmennene skal ha kommet seg fra stedet uten å bli sett.

- Motivet for skytingen er foreløpig ukjent for oss. 24-åringen som var i huset, skal lørdag morgen avgi forklaring, og vi håper det kan fremkomme flere opplysninger om det som har skjedd, sier lensmann Geir Emil Ottesen i Nærøy til NTB.

Skyteepisoden skjedde like etter klokken 2. Ifølge lensmannen ble det avfyrt mer enn ett skudd, men politiet vet foreløpig ikke hva slags våpen som ble brukt.

- Teknikere vil gjøre undersøkelser på stedet utover dagen lørdag, sier Ottesen.

Politiet satte i gang en omfattende aksjon for å finne gjerningsmennene. Væpnede politipatruljer gjennomsøkte et større område.

- Vi har sperret veier og kontrollert kjøretøy, men har ikke spor etter dem. Vi håper at naboer eller andre eventuelle vitner kan ha sett noe, sier Ottesen.

24-åringen ringte selv politiet for å varsle om at boligen var beskutt. Ifølge politiet er det for tidlig å si om skuddene var ment å ramme ham, eller om de var ment for å skremme, skriver Trønder-Avisa.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media