KJENT FRA "DE SJU SØSTRE": To skudd ble avfyrt mot huset til filmdistributøren og skuespilleren Nasrullah Qureshi torsdag denne uka. Qureshi er blant annet kjent fra "De sju søstre" på TV2. Foto:  John T. Pedersen/Dagbladet
KJENT FRA "DE SJU SØSTRE": To skudd ble avfyrt mot huset til filmdistributøren og skuespilleren Nasrullah Qureshi torsdag denne uka. Qureshi er blant annet kjent fra "De sju søstre" på TV2. Foto: John T. Pedersen/DagbladetVis mer

Skjøt mot huset til Bollywood-sjef fra Lørenskog

Filmdistributøren og skuespilleren Nasrullah Qureshi mener det kun var flaks som gjorde at ingen ble truffet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Torsdag kveld ble det avfyrt to skudd mot bolighuset til filmdistributøren og skuespilleren Nasrullah Qureshi på Lørenskog. Han anser det som flaks at ingen ble truffet.

Skytingen skjedde mellom klokken 19 og 20.15 torsdag kveld.

- Jeg var selv på jobb, og det var familien som oppdaget det store hullet i vindusruten da de kom hjem, sier Nasrullah Qureshi til Aftenposten.no lørdag ettermiddag.

Han mener det er ren flaks at ingen befant seg i huset da det ble beskutt. Skuddene var av grovt kaliber og ble trolig avfyrt fra veien nedenfor.

- Vi ser svært alvorlig på skytingen, men kan ikke si noe mer om etterforskningen nå, sier vaktleder Morten Johannessen ved Romerike politidistrikt.

Nasrullah Qureshi har spilt i en rekke filmer i hjemlandet India og er i Norge mest kjent fra rollen i såpeserien De syv søstre. Han jobber nå med distribusjon av Bollywood-filmer til Norge.

I fjor høst gikk Quereshi til anmeldelse etter at en ukjent person kastet en stein på om lag én kilo gjennom vinduet hans. Han forklarte da til Aftenposten at han hadde mottatt en trusseltelefon i forbindelse med jobben som filmdistributør.

- Verken jeg eller familien er i konflikt med noen, og jeg har ikke blitt utsatt for noen trusler siden i høst. Derfor har jeg store problemer med å forstå bakgrunnen for skytingen. Jeg håper virkelig at politiet tar dette på alvor nå og kommer til bunns i saken, sier han nå. (NTB)